Škoské ovocie 2024/2025

02.09.2024 16:05

Dobrý deň.

Dovoľte nám privítať vás v novom školskom roku. Dúfame že ste si trochu oddýchli a teraz môžeme odštartovať školské ovocie tak ako ste zvyknutí.

Podmienkou samotného spustenia objednávok je čestné vyhlásenie školy potvrdené riaditeľom alebo zriaďovateľom školy / v prípade, že zriaďovateľ je obec- pečiatka obce/. V prípade výdaja školského ovocia cez jedálne, potvrdenie aj razítkom ŠJ.

Druhá pečiatka na čestnom vyhlásení je vždy tá, ktorou budete preberať školské ovocie a všetky sprievodné dokumenty spojené so „Školským programom“.

Pripravili sme pre Vás opäť veľa  noviniek a akcii o ktorých Vás  budeme počas celého roka včas informovať. Aktuálne zmeny, či povinnosti vyplývajúce pre tento šk. rok budú súčasťou ďalších informačných mailov.

V prílohe nájdete čestné vyhlásenie školy , ktoré je potrebné dvojmo potvrdiť a v čo najkratšom čase doručiť na našu adresu.

V prílohe nájdete dva druhy čestného vyhlásenia.

  • Prvé needitovateľné /NO EDIT/ hlásenie je potrebné si vytlačiť a ručne vypísať údaje
  • Druhé editovateľné/ EDIT/ viete do neho priamo vpisovať- nezabudnite, hlásenie je potrebné si najprv uložiť do PC a následne otvoriť / viď. dole prikladáme návod/.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: 0903 509 519 alebo 0918 430 065

 

Postup na otvorenie súboru.

  1. Súbor si stiahnite na PRACOVNÚ PLOCHU
  2. Pravý klik na súbor
  3. Vyberte možnosť OTVORIŤ V PROGRAME
  4. Vyberte program ADOBE ACROBAT READER